Δωρεάν έξοδα αποστολής
Δωρεάν έξοδα αποστολής

Το books2u.gr σας χαρίζει τα έξοδα αποστολής στις
ακόλουθες περιπτώσεις:

 • αποστολή στην Αθήνα: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • αποστολή στην Επαρχία: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • για αποστολή στο εξωτερικό: χρεώνονται πάντα τα έξοδα αποστολής
 • Η αντικαταβολή χρεωνέται πάντα 1,5 ευρώ
X
Κριτήρια αναζήτησης
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
ISBN:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ: ΕΩΣ:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εντελώς δωρεάν. (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 16.00)
Περιοχή χρηστών

Newsletter
Facebook
Stibal, Vianna
Η Βαϊάννα Στάιμπαλ είναι μια νεαρή γιαγιά, καλλιτέχνης και συγγραφέας. Το φυσικό της χάρισμα και η συμπόνια για όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια, την έχουν κάνει γνωστή και ως θεραπεύτρια, διαισθητική και δασκάλα. Αφού διδάχθηκε πως να συνδέεται με το Δημιουργό για να συν-δημιουργήσει και να διευκολύνει τη μοναδική διαδικασία που ονομάζεται ThetaHealing®, η Βαϊάννα, ήξερε, ότι έπρεπε να μοιραστεί αυτό το δώρο με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούσε. Ήταν αυτή η αγάπη και η εκτίμηση για το Δημιουργό και την ανθρωπότητα, που της επέτρεψαν να αναπτύξει την ικανότητα να βλέπει με διαύγεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να παρατηρεί πολλές άμεσες θεραπείες. Οι εγκυκλοπαιδικές της γνώσεις πάνω στα συστήματα του σώματος και η βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης ψυχής, βασισμένα στη δική της εμπειρία, καθώς και η διορατικότητα που της δόθηκε από το Δημιουργό, καθιστούν τη Βαϊάννα τέλεια θεραπεύτρια αυτής της εκπληκτικής τεχνικής. Έχει εργαστεί επιτυχώς με ιατρικές προκλήσεις όπως την ηπατίτιδα C, τον ιό Epstein-Barr, το AIDS, τον έρπη, διάφορους τύπους καρκίνου και πολλές άλλες διαταραχές, ασθένειες και γενετικές ανωμαλίες. Γνωρίζει, ότι η τεχνική ThetaHealing μπορεί να διδαχθεί, όμως πέρα από αυτό, γνωρίζει ότι χρειάζεται να διδαχθεί. Διεξάγει σεμινάρια σε όλο τον κόσμο για να διδάξει ανθρώπους όλων των φυλών, πεποιθήσεων και θρησκειών. Έχει εκπαιδεύσει θεραπευτές και εκπαιδευτές, οι οποίοι εργάζονται σε περισσότερες από 25 χώρες, όμως η εργασία της δεν θα σταματήσει εκεί! Είναι αφοσιωμένη στη διάδοση αυτού του θεραπευτικού προτύπου σε όλο τον κόσμο.
Ταξινόμηση περιεχομένου ανά:
Σειρά:
Πλήθος βιβλίων ανά σελίδα:
Σύνολο βιβλίων: 4
 • Επτά επίπεδα της ύπαρξης
  Τιμή: 23.00 €
  20.70 €
  Το ThetaHealing, άρχισε να αναπτύσσεται από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ το 1995. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα, για να δημιουργήσει σύνδεση με την ενέργεια Όλων Όσων Υπάρχουν - ...
 • ThetaHealing Rhythm
  Τιμή: 15.00 €
  13.50 €
  Γραμμένο από τη δημιουργό του ThetaHealing®, Βαϊάννα Στάιμαπαλ, το παρόν βιβλίο είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο απώλειας βάρους! Πρόκειται για την εύρεση του πραγματικού ρυθμού του νου, του σώματος ...
 • Theta Healing (Προχωρημένο Επίπεδο)
  Τιμή: 21.20 €
  15.60 €
  Προχωρημένο επίπεδο θεραπείας που σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ζωή σας σε φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο! Στο πρώτο της βιβλίο η Βαϊάννα Στάιμπολ, η δημιουργός της μεθόδου Theta Healing, εισήγαγε αυτήν την καταπληκτική μέθοδο στον κόσμο. Βασισμένο σε χιλιάδες συνεδρίες με πελάτες οι οποίοι βίωσαν αξιοσημείωτες θεραπείες με τη Βαϊάννα, αυτό το βιβλίο είναι μία περιεκτική συνέχεια και μια εις βάθος εξερεύνηση του έργου και των διεργασιών που είναι πρωταρχικής σημασίας στη μέθοδο Theta Healing. Καθώς διαβάζετε θα μάθετε την Εργασία με τις Πεποιθήσεις, τα Συναισθήματα και την Εμβάθυνση. Σας δίνονται οι πληροφορίες για τα 7 Επίπεδα της Ύπαρξης που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με το ανώτατο επίπεδο της Αγάπης και της Ενέργειας των Πάντων.
 • Theta Healing
  Τιμή: 21.20 €
  16.80 €
  Ανακαλύψτε μια από τις πιο δυναμικές τεχνικές ενεργειακής θεραπείας στον κόσμο! Το 1995 η Βαϊάννα Στάιμπολ, μητέρα τριών μικρών παιδιών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο ο οποίος κατάστρεφε το δεξιό της μηριαίο οστό. Οποιαδήποτε προσπάθεια με τη χρήση συμβατικής ή εναλλακτικής ιατρικής απέτυχε, μέχρι που χρησιμοποίησε στον εαυτό της μια απλή τεχνική, την οποία εφάρμοζε στη δουλειά της κάνοντας διαισθητικές αναγνώσεις. Θεραπεύτηκε στιγμιαία. Έκπληκτη, η Βαϊάννα άρχισε να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική σε συνεδρίες με πελάτες της και είδε θαυματουργές θεραπείες σε πολλούς.
Τρόποι Επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2130054794 FAX: 2103640067
Ωράριο καταστήματος:
Δευ–Παρ 9:00–19:00
ΝΕΟ!
The China Study
€ 23.30
Best Seller
Κλασικά παραμύθια για να μάθεις ποιος είσαι (Α' Tόμος)
€ 16.20
Best Seller
Street Food
€ 22.95
Best Seller
Dr. Dellis Diet
€ 13.41
Best Seller
Μαχαίρι
€ 17.91
Κατασκευή e-shop: ATnet Communications Α.Ε.