Αγαπητοί φίλοι, φίλες και πελάτες,

Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι υπάρχει περιπτωση συμαντικής καθηστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελιας σας, καθώς πολλοί εκδότες υπολειτουργούν λόγω του COVID-19 και λόγο υπερβολικού φόρτου στις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), που προκύπτουν από τις νέες συνθήκες αυτή τη περίοδο.

H ομάδα του books2u

 

Δωρεάν έξοδα αποστολής
Δωρεάν έξοδα αποστολής

Το books2u.gr σας χαρίζει τα έξοδα αποστολής στις
ακόλουθες περιπτώσεις:

 • αποστολή στην Αθήνα: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • αποστολή στην Επαρχία: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • για αποστολή στο εξωτερικό: χρεώνονται πάντα τα έξοδα αποστολής
 • Η αντικαταβολή χρεωνέται πάντα 1,5 ευρώ
X
Κριτήρια αναζήτησης
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
ISBN:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ: ΕΩΣ:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εντελώς δωρεάν. (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 16.00)
Περιοχή χρηστών

Newsletter
Facebook
Northouse, Peter G.
Ο Δρ. Peter G. Northouse είναι ομότιμος καθηγητής Επικοινω-νίας, στο Τμήμα Επικοινωνίας του Western Michigan University. Το "Leadership: Theory and Practice" είναι, παγκοσμίως, το πλέον ευπώλητο πανεπιστημιακό εγχειρίδιο για την ηγεσία και έχει μεταφραστεί σε 13 γλώσσες. Εκτός από τις δημοσιεύσεις του σε επιστημονικές επιθεωρήσεις, έχει συγγράψει το Introduction to Leadership: Concepts and Practice (ήδη στην 4η έκδοσή του) και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του Leadership Case Studies in Education (ήδη στην 2η έκδοσή του) και του Health Communication: Strategies for Health Professionals (ήδη στην 3η έκδοσή του). Τα επιστημονικά και διδακτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τα πρότυπα ηγεσίας, την αξιολόγηση της ηγεσίας, την ηθική ηγεσία και τη σχέση ηγεσίας και δυναμικής της ομάδας. Για τριάντα και πλέον χρόνια, έχει διδάξει μαθήματα πάνω στην ηγεσία, τη διαπροσωπική επικοινωνία και την οργανωσιακή επικοινωνία τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως σύμβουλος και δίνει διαλέξεις πάνω στις τάσεις της έρευνας για την ηγεσία, την ανάπτυξη της ηγεσίας και την εκπαίδευση της ηγεσίας. Είναι κάτοχος διδακτορικού στη λεκτική επικοινωνία από το University of Denver και έχει μεταπτυχιακό και πτυχίο στην εκπαίδευση της επικοινωνίας από το Michigan State University.
Ταξινόμηση περιεχομένου ανά:
Σειρά:
Πλήθος βιβλίων ανά σελίδα:
Σύνολο βιβλίων: 1
 • Ηγεσία
  Τιμή: 35.00 €
  31.50 €
  Με επτά εξαιρετικά επιτυχημένες και διεθνώς αναγνωρισμένες εκδόσεις στο ενεργητικό του, το βιβλίο "Ηγεσία: Θεωρία και Πράξη", στην όγδοη πλέον έκδοση, επιχειρεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των συχνά απλουστευτικών ...
Τρόποι Επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2130054794 FAX: 2103640067
Ωράριο καταστήματος:
Δευ–Παρ 9:00–19:00
ΝΕΟ!
Εράν: Βυζαντινά αμαρτήματα
€ 17.91
Best Seller
Το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου
€ 13.95
Best Seller
Street Food
€ 22.95
Best Seller
Dr. Dellis Diet
€ 13.41
Best Seller
Μαχαίρι
€ 17.91
Κατασκευή e-shop: ATnet Communications Α.Ε.