Το books2u.gr θα παραμείνει κλειστό λόγω Διακοπών από την Πέμπτη 8 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 18 Αυγούστου.

- Για παραγγελίες μέσω που θα υποβληθούν μέχρι και την Τετάρτη 7 Αυγούστου, θα ολοκληρωθούν άμεσα (ανάλογα με την διαθεσιμότητα) και θα αποσταλούν στην μεταφορική εταιρεία για την παράδοσή τους στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει ή για παραλαβή από το κατάστημα μας έως και την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 19:00.

- Το e-shop μας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά οπότε πορείτε να κάνετε τις παραγγελιες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κατά την περίοδο που θα είμαστε κλειστά.
- Αυτές οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλονται από την Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε Καλό Κλοκαίρι και Καλές Διακοπές.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του books2u

Δωρεάν έξοδα αποστολής
Δωρεάν έξοδα αποστολής

Το books2u.gr σας χαρίζει τα έξοδα αποστολής στις
ακόλουθες περιπτώσεις:

  • αποστολή στην Αθήνα: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
  • αποστολή στην Επαρχία: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
  • για αποστολή στο εξωτερικό: χρεώνονται πάντα τα έξοδα αποστολής
  • Η αντικαταβολή χρεωνέται πάντα 1,5 ευρώ
X
Κριτήρια αναζήτησης
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
ISBN:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ: ΕΩΣ:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εντελώς δωρεάν. (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 16.00)
Περιοχή χρηστών

Newsletter
Facebook
Σακκάς, Δημήτριος Ν.
Ο Δημήτριος Ν. Σακκάς φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και αργότερα ως εκπαιδευτικός για δύο χρόνια στο Διδασκαλείο Μέσης Εκπαιδεύσεως. Έπειτα με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών σπούδασε στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου και του Λίβερπουλ Παιδαγωγική Ψυχολογία. Από το πρώτο έλαβε το Ακαδημαϊκό Δίπλωμα Εκπαιδεύσεως και από το δεύτερο το Διδακτορικό. Ως φιλόλογος υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στο γυμνάσιο Καρπενησίου και στη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή. Τελευταία ήταν Σύμβουλος του Κέντρου Εκπαιδεύσεως, Μελετών και Επιμορφώσεως (ΚΕΜΕ), του μετονομασμένου Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Παλαιότερα δημοσίευσε ψυχολογικά και φιλολογικά έργα, το σημαντικότερο από τα οποία μια "Παιδαγωγική Ψυχολογία" (έκδοση Γρηγόρη, 1977). Ο εκδοτικός οίκος "Πατάκη" εκδίδει δίτομο "Λεξικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας". (Ο ιδιαίτερος λόγος συγγραφής του ήταν η ανάδειξη του χαρακτήρα του ελληνικού πολιτισμού μέσα από τη γλώσσα). Τον Ιούνιο 2010 δημοσίευσε το ογκώδες (σελ. 504) και μνημειώδες έργο του "Κωνσταντίνος Καραμανλής και το κράτος του της περιόδου 1955-1963 χωρίς εξιδανίκευση" (έκδοση Gutenberg). Για τη λατρευτή του σύζυγο, που την έχασε αδόκητα και τραγικά στις 12-7-2010, έγραψε και εξέδωσε το Μάιο 2011 ένα πονεμένο βιβλίο με τον τίτλο "Έφη η παινεμένη". Το διακινεί ο εκδοτικός οίκος "Παρασκήνιο". Ο ίδιος οίκος κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2011 το έργο του "Το ανθρώπινο κτήνος στον καιρό του Εμφυλίου" με ιδιαίτερη αναφορά στην Ευρυτανία, εμφυλιακά - μετεμφυλιακά, το βιβλίο του "Γιατί δεν μπορώ να πιστεύω" και τέλος το βιβλίο "Χριστιανισμού - εκκλησίας κατάκριση".
Ταξινόμηση περιεχομένου ανά:
Σειρά:
Πλήθος βιβλίων ανά σελίδα:
Σύνολο βιβλίων: 5
Τρόποι Επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2130054794 FAX: 2103640067
Ωράριο καταστήματος:
Δευ–Παρ 9:00–19:00
ΝΕΟ!
Dr. Dellis Diet
€ 13.41
Best Seller
Φωτιά και αίμα
€ 29.61
Best Seller
Μαχαίρι
€ 17.91
Best Seller
The China Study
€ 24.89
Best Seller
Ταξίδι στη Βενετία
€ 15.93
Κατασκευή e-shop: ATnet Communications Α.Ε.