Αγαπητοί φίλοι, φίλες και πελάτες,

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης όλων μας απέναντι στην πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ότι το φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Μαυρομιχάλη 40 μετά από εντολή του Υπουργείου Υγείας θα παραμείνει κλειστό. Κατ' επέκταση δεν μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή "Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα", μόνο μέθοδο αποστολής "Courier". Το e-shop μας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά οπότε μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κατά την περίοδο που θα είμαστε κλειστά είτε τηλεφωνικά στο 213 0054794.

 

 

Δωρεάν έξοδα αποστολής
Δωρεάν έξοδα αποστολής

Το books2u.gr σας χαρίζει τα έξοδα αποστολής στις
ακόλουθες περιπτώσεις:

 • αποστολή στην Αθήνα: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • αποστολή στην Επαρχία: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • για αποστολή στο εξωτερικό: χρεώνονται πάντα τα έξοδα αποστολής
 • Η αντικαταβολή χρεωνέται πάντα 1,5 ευρώ
X
Κριτήρια αναζήτησης
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
ISBN:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ: ΕΩΣ:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εντελώς δωρεάν. (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 16.00)
Περιοχή χρηστών

Newsletter
Facebook
Σχολικά ξενόγλωσσα - Υποκατηγορίες
Ταξινόμηση περιεχομένου ανά:
Σειρά:
Πλήθος βιβλίων ανά σελίδα:
Σύνολο βιβλίων: 19365
 • Grammar and Structure for the ECPE: Student's Book
  Τιμή: 43.42 €
  34.25 €
  GRAMMAR & STRUCTURE for the ECPE is a new book for students preparing for the Michigan proficiency examination. Its purpose is to provide students with extensive coverage of the intricacies of English usage and prepare them for the demands of the examination.
 • Πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας: Δείγματα εξεταστικών θεμάτων Επίπεδο Β2
  Τιμή: 18.14 €
  15.00 €
  ποτελεί πρακτική εφαρμογή των αρχών του νέου αναλυτικού εξεταστικού προγράμματος για το επίπεδο Β2 («Καλή Γνώση»). Περιλαμβάνει τέσσερα πλήρη δείγματα εξεταστικών θεμάτων, καθένα από τα οποία εξετάζει τις δεξιότητες: (α) κατανόηση γραπτού λόγου, (β) χρήση γλώσσας, (γ) κατανόηση προφορικού λόγου, (δ) παραγωγή γραπτού λόγου, και (ε) παραγωγή προφορικού λόγου. Τα δείγματα είναι ειδικά σχεδιασμένα, για να εξοικειώσουν τους υποψήφιους με τη δομή των Εξετάσεων Ελληνομάθειας επιπέδου Β2 και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διδακτικό εργαλείο και για αυτόνομη μελέτη.
 • Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας ΝΕΟ
  Τιμή: 16.92 €
  14.00 €
  Η δεύτερη αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση του τόμου Πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας: Νέο αναλυτικό εξεταστικό πρόγραμμα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας παρουσιάζει το νέο αυτό πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί με την προσθήκη δύο νέων επιπέδων, Α1 (Α1 για παιδιά 8-12 ετών, και Α1 για εφήβους και ενηλίκους) και Γ2 και τη μετονομασία των τεσσάρων παλαιών επιπέδων Α, Β, Γ, Δ (Π.Δ. 60/30-6-2010 ΦΕΚ Α΄ 98) σε A2, B1, B2 και Γ1 αντιστοίχως. Επιπλέον, επιδιώκεται, εκτός από την κάλυψη των κενών και των ελλείψεων που εντοπίστηκαν στην προηγούμενη έκδοση, η προσαρμογή των γλωσσικών στόχων κάθε επιπέδου στην ηλικία και τα κίνητρα των υποψηφίων για γενικούς σκοπούς.
 • DELE C2 LIBRO DEL ALUMNO (+2CDs)
  Τιμή: 33.25 €
  26.60 €
  Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων Preparación a los DELE του εκδοτικούοίκου Edelsa,αποτελείταιαπό 6 τόμους κάθε ένας από τους οποίους απευθύνεται αντίστοιχα σε μαθητέςεπιπέδου A1,A2,B1,B2,C1,C2 και τους προετοιμάζει γιατις εξετάσεις στα αντίστοιχα πτυχία.
 • DELE C2 SUPERIOR CLAVES
  Τιμή: 10.79 €
  8.60 €
  Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων Preparación a los DELE του εκδοτικούοίκου Edelsa,αποτελείταιαπό 6 τόμους κάθε ένας από τους οποίους απευθύνεται αντίστοιχα σε μαθητέςεπιπέδου A1,A2,B1,B2,C1,C2 και τους προετοιμάζει γιατις εξετάσεις στα αντίστοιχα πτυχία.
 • MICHIGAN PROFICIENCY (ECPE) PREPARATION & PRACT. TESTS (NEW GENERATION) 2013
  Τιμή: 43.96 €
  34.80 €
  ECPE Preparation & Practice tests 2013 new generation βιβλίο μαθητή. Το βιβλίο ECPE Preparation & Practice tests στόχο του έχει να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν στις εξετάσεις του Michigan-Proficiency. Περιέχει 12 τέστ,500 ασκήσεις γραμματικής για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε γραμματικά φαινόμενα που μπορεί να συναντήσουν κατά την εξέταση,3500 λέξεις για τον εμπλουτισμό του λεξιλόγιου,τεχνικές για τη σωστή προσέγγιση της έκθεσης και 15 θέματα εξάσκησης στην προφορική εξέταση. Στη σειρά θα βρείτε το λεξιλόγιο των τέστ και τα Cd που περιλαμβάνουν το ακουστικό μέρος του βιβλίου. Το βιβλίο του καθηγητή δίνεται απο τις εκδόσεις.
 • Michigan Proficiency Words you Need
  Τιμή: 21.20 €
  15.90 €
Τρόποι Επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2130054794 FAX: 2103640067
Ωράριο καταστήματος:
Δευ–Παρ 9:00–19:00
ΝΕΟ!
Το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου
€ 13.95
Best Seller
The China Study
€ 23.30
Best Seller
Street Food
€ 22.95
Best Seller
Dr. Dellis Diet
€ 13.41
Best Seller
Μαχαίρι
€ 17.91
Κατασκευή e-shop: ATnet Communications Α.Ε.