Δωρεάν έξοδα αποστολής
Δωρεάν έξοδα αποστολής

Το books2u.gr σας χαρίζει τα έξοδα αποστολής στις
ακόλουθες περιπτώσεις:

 • αποστολή στην Αθήνα: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • αποστολή στην Επαρχία: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ
 • για αποστολή στο εξωτερικό: χρεώνονται πάντα τα έξοδα αποστολής
 • Η αντικαταβολή χρεωνέται πάντα 1,5 ευρώ
X
Κριτήρια αναζήτησης
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
ISBN:
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ: ΕΩΣ:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εντελώς δωρεάν. (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 16.00)
Περιοχή χρηστών

Newsletter
Facebook
Ιστορία, Στρατιωτική - Υποκατηγορίες
Ταξινόμηση περιεχομένου ανά:
Σειρά:
Πλήθος βιβλίων ανά σελίδα:
Σύνολο βιβλίων: 243
 • Η ιστορία του ελληνικού στρατού (1833-1949)
  Τιμή: 42.00 €
  37.80 €
  Το ανά χείρας έργο είναι αποτέλεσμα πολυετούς ερεύνης του συγγραφέα σε πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές. Στο κείμενο εξετάζεται κατά βάση το ζήτημα της συστάσεως, λειτουργίας επανδρώσεως και κυρίως δράσεως των ...
 • Η αρχή της Μικρασιατικής Εκστρατείας 1919 - 1921
  Τιμή: 6.00 €
  4.08 €
  Η Μεγάλη Ιδέα αποτελούσε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για τους Ελληνες μέχρι το 1919, ένα όνειρο που φάνηκε να παίρνει σάρκα και οστά με τη φιλόδοξη Μικρασιατική Εκστρατεία. Με αφετηρία την αποβίβαση των ελληνικών δυνάμεων στη Σμύρνη τον Μάιο του 1919, η «Ελλάδα των Δύο Ηπείρων και των Πέντε Θαλασσών» είχε αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Η θριαμβευτική, όμως, προέλαση προς τη Φιλαδέλφεια, το Ουσάκ και την Προύσα το καλοκαίρι του 1920 και η υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών, δεν είχαν εξίσου θετική συνέχεια. Οι μοιραίες εκλογές του Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου και το δημοψήφισμα επαναφοράς του Κωνσταντίνου, καθώς και οι εκ βάθρων αλλαγές στην ηγεσία της μαχόμενης στρατιάς για πολιτικούς λόγους, άλλαξαν άρδην τα δεδομένα. Το όνειρο άρχισε να απομακρύνεται με τις πρώτες αποτυχίες στην περιοχή του Ινονού, για να καταρρεύσει δύο χρόνια αργότερα, το 1922, με τη σκληρή ήττα στην ενδοχώρα από τον αναγεννημένο Τουρκικό Στρατό. Η άλλοτε φιλόδοξη Μικρασιατική Εκστρατεία είχε πλέον μετατραπεί σε Μικρασιατική Καταστροφή.
 • Πολωνία 1939
  Τιμή: 6.00 €
  4.08 €
  Αμέσως μετά την ανακήρυξή της ως ανεξάρτητου κράτους με τη λήξη του Α’ ΠΠ, η Πολωνία κλήθηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της διά των όπλων έναντι Λιθουανών, Τσεχοσλοβάκων και Ρώσων μπολσεβίκων. Με το νεοπαγές κράτος να προσπαθεί να επιβιώσει στη σκιά δύο γιγάντων, της Γερμανίας και της ΕΣΣΔ, οι Πολωνοί δεν διέθεταν άλλη επιλογή από το να στραφούν στη Δύση αναζητώντας εκεί την προστασία ισχυρών συμμάχων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους πανίσχυρους γείτονές τους. Και πράγματι η Γαλλία, η θεωρούμενη ως στρατιωτική υπερδύναμη της εποχής, παρέσχε τις εγγυήσεις πάνω στις οποίες η Πολωνία στήριξε τον αμυντικό της σχεδιασμό.
 • Επιχείρηση
  Τιμή: 6.00 €
  4.08 €
  H επιχείρηση «Torch» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες, αν και παραγνωρισμένες, επιχειρήσεις του Βʼ Παγκοσμίου Πολέμου, και ουσιαστικά την πρώτη επιθετική προσπάθεια των Συμμάχων για την εκδίωξη των δυνάμεων του Αξονα από τη βόρεια Αφρική. Η Γαλλική Βόρεια Αφρική ήταν το εφαλτήριο απ’ όπου οι Σύμμαχοι θα μπορούσαν να πλήξουν το μαλακό υπογάστριο της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης, δηλαδή να εξουδετερώσουν τον πιο αδύναμο από τους εταίρους του Γ’ Ράιχ, την Ιταλία.
 • Οι πειρατές της 33ής μοίρας ελαφρού βομβαρδισμού / Ε.Β.Α. και το ελαφρύ βομβαρδιστικό Fairy Battle
  Τιμή: 25.00 €
  22.50 €
  ...1936-1939 / Η προς Πόλεμον προετοιμασία. Το νέο Όπλο, το Αεροπλάνο, είναι ο καθοριστικός πολλαπλασιαστής ισχύος, αλλά και αποτροπής. Είναι καταφανές ότι όποιος διαθέτει ικανή Αεροπορική Δύναμη θα δυνηθεί να ...
 • Σεβαστούπολη 1941 - 42
  Τιμή: 6.00 €
  4.08 €
  Με την εκδήλωση της γερμανικής επίθεσης κατά της ΕΣΣΔ, τον Ιούνιο του 1941, η Κριμαία δεν φαινόταν να αντιπροσωπεύει παρά ένα δευτερεύουσας σημασίας έρεισμα, στο περιθώριο της τιτανομαχίας που ξεκινούσε στην Aνατολή. Ωστόσο, όταν η Ερυθρά Αεροπορία «υπενθύμισε» στους Γερμανούς επιτελείς πόσο κοντά βρισκόταν η Κριμαία στις ρουμανικές πετρελαιοπηγές, ο έλεγχος της χερσονήσου –και ιδιαίτερα του οχυρωμένου σοβιετικού προπυργίου στο νοτιοανατολικό άκρο της, της Σεβαστούπολης– αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις των γερμανικών προτεραιοτήτων. Αλλωστε, η στρατηγική της θέση την καθιστούσε ιδανική για την επίθεση των γερμανικών μεραρχιών στον Καύκασο και στις σοβιετικές πετρελαιοπηγές που βρίσκονταν εκεί. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, οι Σοβιετικοί ήταν αποφασισμένοι να διατηρήσουν πάση θυσία υπό τον έλεγχό τους την Κριμαία, και ιδιαίτερα τη Σεβαστούπολη.
 • Η ναυμαχία του Ναβαρίνου 1827
  Τιμή: 6.00 €
  4.08 €
  Η ναυμαχία του Ναβαρίνου, κατά την οποία οι ενωμένες δυνάμεις της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας συνέτριψαν τον στόλο των Οθωμανών και των Αιγυπτίων, αποτέλεσε ορόσημο για την επιτυχή ολοκλήρωση της Ελληνικής Επανάστασης. Πρόκειται για ένα κρίσιμο πολεμικό γεγονός, το οποίο σηματοδότησε τη σταδιακή αποδυνάμωση του οθωμανικού κράτους και ταυτόχρονα εγκαινίασε την επέμβαση των Μεγάλων Δυνάμεων της Ευρώπης στις υποθέσεις της Ανατολής. Εκτός, όμως, από την ιδιαίτερη διπλωματική της βαρύτητα, η μελέτη της ναυμαχίας του Ναβαρίνου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και λόγω της σφοδρότητας που χαρακτήρισε τη σύγκρουση μεταξύ των ισχυρών αντιπάλων.  
Τρόποι Επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2130054794 FAX: 2103640067
Ωράριο καταστήματος:
Δευ–Παρ 9:00–19:00
ΝΕΟ!
Dr. Dellis Diet
€ 13.41
Best Seller
Φωτιά και αίμα
€ 29.61
Best Seller
Μαχαίρι
€ 17.91
Best Seller
The China Study
€ 24.89
Best Seller
Ταξίδι στη Βενετία
€ 15.93
Κατασκευή e-shop: ATnet Communications Α.Ε.