Για παραγγελίες 213 0054794
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Το email μας info@books2u.gr
Ωράριο Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40,00€ 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) . Η Παράδοση γίνεται συνήθως σε (1) μία με (2) δύο εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής (μπορεί να παρατηρηθούν καθυστερήσεις σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών) και το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 2,50€ για βάρος έως (2) δύο κιλά όποια επιπλέων χρέωση πέρα των (2) δύο κιλών γίνεται αυτόματα απ' το σύστημα κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας.

2. Με Μεταφορική εταιρία . Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής και το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 7,00€* ανεξαρτήτως βάρους.

3. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα. Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα βιβλία τα οποία να δεσμευτούν στο όνομα σας, προκειμένου να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας Χαριλάου Τρικούπη 24, Αθήνα 10679 (Εντός Στοάς) - Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή  9:00 - 19:00. Με την ολοκλήρωση συνολικά της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε αυτομάτως email ή τηλέφωνο που θα σας ενημερώνει ότι τα βιβλία είναι έτοιμα προς παραλαβή και δεσμευμένα στο όνομα σας. Η δέσμευση ισχύει για τις επόμενες (7) επτά μέρες από την αποστολή του ενημερωτικού email ή της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Είναι αυτονόητο ότι, για την παραλαβή από το κατάστημα μας, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση εξόδων, ανεξάρτητα από την αξία αγοράς.

*Σε περίπτωση που το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επιπλέον μεταφορικά.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα βιβλία τα οποία θα αποσταλούν σαν δώρο εκ μέρους σας σε άλλον παραλήπτη και άλλη διεύθυνση που θα έχετε υποδείξει στην παραγγελίας σας. Ο παραλήπτης θα παραλάβει το δώρο σας ενώ η απόδειξη με την αξία της αποστολής θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά με email. Στην περίπτωση της παραγγελίας για την αποστολή δώρου ισχύει μόνο η πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς η αντικαταβολή συνδέεται υποχρεωτικά με την εξόφληση της παραγγελίας από τον παραλήπτη.

 

ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το προϊόν είναι διαθέσιμο Άμεσα στο φυσικό κατάστημα για παραλαβή ή αποστολή με παράδοση κατά κανόνα σε 1-3 ημέρες (Μπορεί να παρατηρηθούν καθυστερήσεις σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών)

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 1 με 3 ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στην αποθήκη μας ή στον εκδότη (Τα προϊόντα αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα). Ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμηκυνθεί κατά επιπλέον 1-5 εργάσιμες μέρες σε κάποιους εκδότες (π.χ. για βιβλία εκδοτών που έχουν έδρα εκτός Αθηνών, ορισμένες Μονές, Δημόσιων Οργανισμών, κλπ.).

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 4 με 10 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη (Τα προϊόντα αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα).

Κατόπιν παραγγελίας

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 5 με 15 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη (Τα προϊόντα αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα).

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 4 με 10 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη ή στην αποθηκη μας. Το κόστος της αποστολής θα σας το εμφανίσει πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο eshop μας. (Η χρέωση των μεταφορικών διαφέρει για κάθε χώρα και διαμορφώνεται βάση κιλών της αποστολής).

* Οι παραγγελίες επεξεργάζονται κατά κανόνα την ίδια ημέρα εφόσον έχουν γίνει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έως τις 12:00 π.μ. οι υπόλοιπες θα επεξεργαστούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.