Για παραγγελίες 213 0054794
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Το email μας [email protected]
Ωράριο Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40,00€

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) . Η Παράδοση γίνεται συνήθως σε (1) μία με (2) δύο εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής και το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 2,50€* για βάρος έως (2) δύο κιλά όποια επιπλέων χρέωση πέρα των (2) δύο κίλων γίνεται αυτόματα απ' το σύστημα κατα την διάρκεια της παραγγελίας σας.

2. Με Μεταφορική εταιρία . Το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 5,00€* ανεξαρτήτως βάρους.

3. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα. Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα βιβλία τα οποία να δεσμευτούν στο όνομα σας, προκειμένου να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας (Ασκληπιού 60, Αθήνα 11471 - Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευη  9:00 - 19:00). Με την ολοκλήρωση συνολικά της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε αυτομάτως e-mail ή τηλέφωνο που θα σας ενημερώνει ότι τα βιβλία είναι έτοιμα προς παραλαβή και δεσμευμένα στο όνομα σας. 

*Σε περίπτωση που το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επιπλέον μεταφορικά.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα βιβλία τα οποία θα αποσταλούν σαν δώρο εκ μέρους σας σε άλλον παραλήπτη και άλλη διεύθυνση που θα έχετε υποδείξει στην παραγγελίας σας.Ο παραλήπτης θα παραλάβει το δώρο σας ενώ η απόδειξη με την αξία της αποστολής θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά. Στην περίπτωση της παραγγελίας για την αποστολή δώρου ισχύει μόνο η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή μέσω PayPal, καθώς η αντικαταβολή συνδέεται υποχρεωτικά με την εξόφληση της παραγγελίας από τον παραλήπτη.

 

ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το προιόν είναι διαθέσιμο Άμεσα στο φυσικό κατάστημα για παραλαβή ή αποστολή με παράδοση κατά κανόνα σε 1-3 ημέρες (Μπορεί να παρατηρηθούν καθηστερήσεις σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών)

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 1 με 3 ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στην αποθήκη μας ή στον εκδότη.Ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμηκυνθεί κατά επιπλέον 1-5 εργάσιμες μέρες σε κάποιους εκδότες (π.χ. για βιβλία εκδοτών που έχουν έδρα εκτός Αθηνών, ορισμένες Μονές, Δημόσιων Οργανισμών, κλπ).

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 4 με 10 ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.

Κατόπιν παραγγελίας

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα σε 5 εως 30 ημέρες από την παραγγελία σας υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη.